Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Απόστολος Βεσυρόπουλος: “Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να είμαι μπροστά στους αγώνες και τις διεκδικήσεις. Για μια ισχυρότερη Ημαθία”

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στο κέντρο «ΣΕΙΡΙΟΣ» κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του υποψηφίου Βουλευτή Ημαθίας, με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Απόστολου Βεσυρόπουλου.

«Με την παρουσία σας, δίπλα σ’ ένα νέο άνθρωπο αποδεικνύεται εμπράκτως τη διάθεση σας να στηρίξετε κάθε προσπάθεια ανανέωσης αλλά και τον αγώνα για την επανεκκίνηση της οικονομίας, που ξεκινά από την 7η Μαΐου ο Αντώνης Σαμαράς» τόνισε και συνέχισε:

«Πρέπει να υπάρξουν άμεσα μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές για το καλό της χώρας. Η ισχυρή εντολή που ζητάει ο Αντώνης Σαμαρά είναι μονόδρομος ανάπτυξης και το στοίχημα μόνο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορεί να το κερδίσει. Οι ηγέτες φαίνονται από τις πράξεις και τα λόγια τους.

Δεν υπεκφεύγουν όπως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αοριστολογίες και άγονες αντιπαραθέσεις. Η Ελλάδα πρέπει να «βγει» μπροστά και δεν πρέπει να γυρίσει πίσω».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Βεσυρόπουλος, καταχειροκροτούνταν από τους πολιτικούς του φίλους, οι οποίοι κατέκλυσαν από νωρίς το χώρο της ομιλίας.

Μεταξύ άλλων τόνισε:«Το μεγάλο στοίχημα για την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά είναι η ανάπτυξη. Όσο η χώρα δεν επενδύει στην ανάπτυξη, θα βυθίζεται στην ύφεση και την ανεργία. Δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις  μαγαζιά και επιχειρήσεις  να κλείνουν ή να κινδυνεύουν άμεσα να κλείσουν. Η ανεργία είναι η χειρότερη αρρώστια μιας κοινωνίας.

Πρέπει να ξαναφτιάξουμε  βιοτεχνίες,  να ξανανοίξουμε  μαγαζιά, να ξαναδημιουργήσουμε επιχειρήσεις. Ο  πρωτογενής  τομέας  μπορεί και  πρέπει να  αναδειχθεί  σε πυλώνα  ανάκαμψης και  ανάπτυξης της οικονομίας μας.

Ένας από τους στόχους μας, είναι να εγκαινιάσουμε τα δημοπρατήρια αγροτικών προϊόντων και την ηλεκτρονική αγορά  τους, όπου  θα εμφανίζεται  η τιμή  και οι  προσφερόμενες ποσότητες του παραγωγού και θα μπαίνουν οι αντίστοιχες παραγγελίες των εμπόρων. Θα χρειαστεί  και αλλαγή στις μορφές αγροτικής  εκμετάλλευσης. Πρέπει  να  αναβαθμιστούν  οι  συνεταιρισμοί  ώστε  να  γίνουν παραγωγικοί.

Φιλοδοξούμε  να  κάνουμε  τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο επαγγελματία και  επιχειρηματία.
Παράλληλα, ο κ. Βεσυρόπουλος άσκησε έντονη κριτική προς το ΠΑΣΟΚ για την ακολουθούμενη πολιτική τα τελευταία δύομιση χρόνια, που οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και την ύφεση.


«Ο Αντώνης Σαμαράς αυτά τα δύομιση χρόνια πάλεψε για να αποτρέψει τη λάθος συνταγή, προτείνοντας μέτρα, έχοντας πρόγραμμα και σχέδιο ούτως ώστε να αποφύγουμε τη «βαθιά» υφεσιακή πολιτική που επέβαλε το ΠΑΣΟΚ και το μνημόνιο.

Ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε φρένο στο γκρεμό. Η κυβέρνηση Παπανδρέου  αφού διέσυρε κατασυκοφαντώντας τη χώρα διεθνώς  με τους απίστευτους  χαρακτηρισμούς,  μιλώντας για  «Τιτανικό»  «χρεοκοπημένη και  διεφθαρμένη χώρα» δημιούργησε μια άνευ προηγουμένου κρίση δανεισμού  που οδήγησε τη χώρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στο Μνημόνιο, με τις γνωστές συνέπειες  για την οικονομία και την κοινωνία.

Και τι έκανε τότε, ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Ήταν ένας από τους συντάκτες του μνημονίου, ήταν αυτός που χειροκροτούσε τον Παπανδρέου όταν εξήγγειλε το δημοψήφισμα. Όλοι ήταν συνυπεύθυνοι στα «εγκλήματα» που καταγγέλλουν σήμερα ηγετικά τους στελέχη. Μ’ αυτό το διεφθαρμένο  ΠΑΣΟΚ δεν μπορούμε  να  συγκυβερνήσουμε».

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας ευχαρίστησε τους εκατοντάδες φίλους που έσπευσαν στην εκδήλωση για τη στήριξή τους και επισήμανε ότι είναι αποφασισμένος να δουλέψει για μια δυνατή Ημαθία και να τιμήσει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν με τόσο ξεκάθαρο τρόπο. «Η παρουσία τόσων πολλών Ημαθιωτών δίπλα μου, μου δίνει δύναμη για τις μάχες, που να είστε βέβαιοι θα δώσω – αν εσείς το αποφασίσετε – μέσα στη Βουλή.

Τα νέα πολιτικά πρόσωπα όπως εγώ, έχουμε υποχρέωση να ανοίξουμε δρόμο αλλά και να ανατρέψουμε αντιλήψεις που απαξιώνουν την πολιτική και την προσφορά στον άνθρωπο».
Τέλος ο κ. Βεσυρόπουλος επισήμανε: «Την Κυριακή κάθε ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι πολύτιμη. Και η τελευταία ψήφος έχει αξία. Δεν περισσεύει κανένας. Αυτό που ζητάμε δεν είναι απλά μια νίκη. Είναι μια νίκη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά, για να κατακτήσει η Νέα Δημοκρατία την αυτοδυναμία.

Θέλουμε μια ισχυρή λαϊκή εντολή. Μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Για να προχωρήσουμε στις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Η ψήφος διαμαρτυρίας στις εκλογές αυτές είναι πολυτέλεια. Η ακυβερνησία, μπορεί να βάλει τη χώρα σε περιπέτειες.

Η Ελλάδα την περίοδο αυτή χρειάζεται σταθερότητα. Χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση. Χρειάζεται κυβέρνηση ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, χρειάζεται Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να είμαι μπροστά στους αγώνες και τις διεκδικήσεις.

Για μία ισχυρότερη Ημαθία. Ζητώ λοιπόν να μου δώσετε την ευκαιρία να συμβάλλω δημιουργικά, με την όρεξη και το μεράκι που διαθέτω, στην προσπάθεια να προχωρήσει η Ημαθία μπροστά. Πάμε λοιπόν μαζί δυνατά για την Ημαθία» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου