Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Πλήρη στήριξη κόσμου και στελεχών στον Βεσυρόπουλο


Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Βουλευτή Νομού Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία, Απόστολου Βεσυρόπουλου. Τελικά η αίθουσα του κέντρου «ΣΕΙΡΙΟΣ» αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσουν τις Ημαθιώτισσες και τους Ημαθιώτες όλων των ηλικιών, από ολόκληρη την Ημαθία, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Απόστολου Βεσυρόπουλου και κατέκλυσαν από νωρίς τον χώρο της εκδήλωσης.

Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον πρώην Βουλευτή και Ευρωβουλευτή Ημαθίας Τάκη Βλαχόπουλο, τον πρώην Βουλευτή Ημαθίας Ηλία Φωτιάδη, τον πρώην Βουλευτή Ημαθίας Στέφανο Κυριαζόπουλο, τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη, τον πρώην δήμαρχο Βέροιας Χρήστο Σκουμπόπουλο, τον Κώστα Ζιώγα μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας, τον Αργύρη Γκαμπέση δημοτικό σύμβουλο δήμου Βέροιας, καθώς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι των δήμων Αλεξάνδρειας, Βέροιας και Νάουσας. 

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η παρουσία της δημοτικής ομάδας Αλεξάνδρειας και του δήμαρχου Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη καθώς και της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αλεξάνδρειας που στηρίζουν σύσσωμα τον υποψήφιο Βουλευτή Απόστολο Βεσυρόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου