Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Α. Βεσυρόπουλος: Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Ελλάδα!


Πραγματοποιήθηκε χθες στον κινηματογράφο «ΣΤΑΡ» στη Βέροια η κεντρική προεκλογική ομιλία των 6 υποψηφίων Βουλευτών Ημαθίας, με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο υποψήφιος Βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, κατά τη διάρκεια της δικής του τοποθέτησης έθεσε το διακύβευμα των ερχόμενων εκλογών και παρουσίασε το ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο οικονομικό πρόγραμμα τις Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας τα 18 σημεία για την έξοδο από την κρίση, που περιλαμβάνει το Εθνικό Σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας.
Μεταξύ άλλων τόνισε: «Με την παρουσία σας, σήμερα εδώ αποδεικνύεται εμπράκτως τη διάθεση σας να στηρίξετε τον πιο κρίσιμο προεκλογικό αγώνα της Μεταπολίτευσης που δίνει η Νέα Δημοκρατία αλλά και τον αγώνα για την επανεκκίνηση της οικονομίας, που ξεκινά από την 18η Ιουνίου με το Εθνικό Σχέδιο για την έξοδο από την κρίση και με την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, ο Αντώνης Σαμαράς» τόνισε και συνέχισε: «Σήμερα βρισκόμαστε εδώ λίγα εικοσιτετράωρα από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, όπου όλοι οι πολίτες θα κληθούν να πάρουν μια απόφαση. Αν θα επιλέξουν αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα, νέες ιδέες με ευρωπαϊκή προοπτική, ή ένα μωσαϊκό αριστερών κινημάτων που δημαγωγούν, με ανέφικτες προτάσεις, χάδι στα αυτιά των απογοητευμένων Ελλήνων, αντιευρωπαϊκό μένος και εύκολες τοποθετήσεις που ακούγονται ρηξικέλευθες, την ίδια ώρα που δολοφονούν τη λογική και σπρώχνουν τη χώρα έξω από την Ευρώπη».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Βεσυρόπουλος, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Ημαθίας, στην επιχειρηματικότητα και στη στήριξη της ρευστότητας της αγοράς, προκειμένου να μην πέσει η αγορά σε ακόμα βαθύτερο τέλμα. Μεταξύ άλλων τόνισε:«Το μεγάλο στοίχημα για την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά είναι η ανάπτυξη. Όσο η χώρα δεν επενδύει στην ανάπτυξη, θα βυθίζεται στην ύφεση και την ανεργία. Δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις  μαγαζιά και επιχειρήσεις να κλείνουν ή να κινδυνεύουν άμεσα να κλείσουν. Η ανεργία είναι η χειρότερη αρρώστια μιας κοινωνίας. Πρέπει να ξαναφτιάξουμε  βιοτεχνίες, να ξανανοίξουμε μαγαζιά, να ξαναδημιουργήσουμε επιχειρήσεις. Η ανάπτυξη της οικονομίας και μείωση της ανεργίας θα γίνει με: Αξιοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος ΕΣΠΑ, ορθολογική εκμετάλλευση δημόσιας περιουσίας και πλουτοπαραγωγικών πηγών, εισροή επενδυτικών κεφαλαίων, αναμόρφωση της φορολογίας και με την επάνοδο της ρευστότητας στις Τράπεζες, για να πάρει ανάσα η αγορά και όλος ο παραγωγικός ιστός της χώρας».

Παράλληλα, ο κ. Βεσυρόπουλος άσκησε έντονη κριτική προς το ΣΥΡΙΖΑ, αρχικά για την ανεύθυνη στάση που κράτησαν στο θέμα σχηματισμού κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 6ης Μαίου, καθώς και για την πολυγλωσσία τους και τις εξωφρενικές δηλώσεις των στελεχών του, για επιστροφή στη δραχμή και έξοδο από την Ευρωζώνη. Ακόμη ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η αναφορά του στον Πάνο Καμμένο, για την τακτική υποσχέσεων που χρησιμοποιεί, δημιουργώντας ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο.«Δεν θα σταθώ στην πολυγλωσσία του Σύριζα. Δεν θα σταθώ σε κάποιες εξωφρενικές δηλώσεις που ακούστηκαν από στελέχη του. Δεν θέλω να σχολιάσω το γεγονός ότι έσυραν τη χώρα σε εκλογές σπεύδοντας να μετατραπούν από συνασπισμός σε κόμμα, ελπίζοντας, μάταια βέβαια, να εκμεταλλευτούν το εκλογικό σύστημα που πολεμούσαν μέχρι χθές ως «καλπονοθευτικό». Αυτό που κάνει πραγματικά επικίνδυνο τον Σύριζα είναι το γεγονός ότι πουλάει ψεύτικες υποσχέσεις. Το ίδιο δυστυχώς και ο Πάνος Καμμένος. Υπόσχονται και αυτοί ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις, ακόμη και αν κοπεί η χρηματοδότηση της χώρας, από τις δικές τους ενέργειες, προβάλλοντας λαϊκίστικες, ψεύτικες, ελπίδες σε έναν απεγνωσμένο κόσμο» τόνισε χαρακτηριστικά. 

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας ευχαρίστησε τους εκατοντάδες φίλους που έσπευσαν στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας αλλά και για τη στήριξή τους και επισήμανε ότι την Κυριακή η μάχη είναι κρίσιμη, καθώς η απόφαση τους θα κρίνει το μέλλον της χώρας για τα επόμενα χρόνια. «Η χώρα αυτή γέννησε το ευρωπαϊκό πνεύμα. Και θα μείνει στην Ευρώπη με ευρωπαϊκή λογική και με ελληνική επιμονή και περηφάνια. Πιστεύοντας στον Έλληνα και στις ικανότητές του. Έχουμε ως Έλληνες μόνο μια επιλογή: Να τα καταφέρουμε! Αλλά έχουμε κι ως Νέα Δημοκρατία μόνο μια δυνατότητα: Να νικήσουμε! Όχι για μας, για την Πατρίδα μας. Το ευρωπαϊκό μέτωπο που δημιουργείται περνάει μπροστά. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας. Έχουμε την πλειοψηφία των Ελλήνων δίπλα μας! Η Νέα Δημοκρατία θα νικήσει! Η Ελλάδα θα τα καταφέρει! Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Ελλάδα!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου