Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Α. Βεσυρόπουλος: Τώρα είναι που όλοι μαζί οφείλουμε να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας


Ο Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες, συμμετέχοντας στο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας μαζί με στελέχη του κόμματος και τους συνυποψήφιους του, τις λαϊκές αγορές, του Μακροχωρίου, της Βέροιας, της Αλεξάνδρειας και της Νάουσας όπου συζήτησαν με κατοίκους, αγρότες και επαγγελματίες, οι οποίοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τη δυσμενή κατάσταση της οικονομικής δραστηριότητας, αλλά και τους προβληματισμούς τους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Παράλληλα, ξεκίνησε επισκέψεις σε χωριά του νομού μας, θέλοντας να βρεθεί κοντά στους πολίτες και να συνομιλήσει μαζί τους.


 Ο κ. Βεσυρόπουλος, ανέπτυξε τις θέσεις του και το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο από την κρίση και την επιστροφή της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης. Επιπρόσθετα, ο κ. Βεσυρόπουλος, αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Ημαθίας αλλά και στη δυναμική που δημιουργείται στο νομό, υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικότερα, υπογράμμισε ότι, «σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να βιώνουμε το κλίμα ήδη να έχει αλλάξει στην Ημαθία. Εκατοντάδες πολίτες μας πλησίασαν για να μας πουν ότι στις 6 Μαΐου ψήφισαν κάτι άλλο αλλά τώρα επιστρέφουν στη Νέα Δημοκρατία. Ο αγώνας σήμερα δεν είναι κομματικός. Είναι αγώνας για την Ελλάδα μας.

Κατά τις επισκέψεις μου τόσο με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους μου όσο και κατά τις επισκέψεις μου σε χωριά του νομού μας, διαπίστωσα για άλλη μια φορά την αγωνία του κόσμου για το αύριο. Είναι καθήκον μας, να στηρίξουμε τον αγροτικό πληθυσμό, την κτηνοτροφία και τη γεωργία για να βελτιωθούν οι συνθήκες της οικονομικής κατάστασης του νομού μας. Η Ημαθία, ο Τόπος μας, πρέπει να βρει το χαμένο δρόμο και τις χαμένες ευκαιρίες, προκειμένου να εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα. Η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί, για να έχει ο Τόπος μας μέλλον. Η Ημαθία μπορεί να γίνει η ατμομηχανή της Μακεδονίας. Ο νομός μας, ένας κατεξοχήν αγροτικός νομός, με παραδοσιακές καλλιέργειες (βαμβάκι, καλαμπόκι, σιτηρά, ζαχαρότευτλα, ροδάκινα, οπωροκηπευτικά) όπου η συμβολή του πρωτογενή τομέα, καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της ακαθάριστης προστιθέμενης αξίας, μπορεί, σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες καλλιέργειες να παράξει επιπλέον πλούτο, κάνοντας «στροφή» στην παραγωγή τροφίμων και τη μεταποίηση.

Σε μία νέα πορεία ανάταξης της χώρας, η Ημαθία μπορεί να διαδραματίσει ενεργό ρόλο. Η προώθηση της ανάπτυξης της περιφέρειας απαιτεί την αξιοποίηση των ευκαιριών και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ευρύτερης περιοχής. Πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία ολοκλήρωσης των μεγάλων έργων υποδομής που έχουν σταματήσει τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Η προώθηση έργων στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού, του αγροτικού τομέα και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η διεύρυνση της παραγωγικής βάσης και η αναβάθμιση της πρωτογενούς παραγωγής.

Είμαι πεπεισμένος ότι η εφαρμογή του ρεαλιστικού οικονομικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να υπάρξει ανάπτυξη και ευημερία για όλους μας.

Έχουμε ως Έλληνες μόνο μια επιλογή: Να τα καταφέρουμε! Αλλά έχουμε κι ως Νέα Δημοκρατία μόνο μια δυνατότητα: Να νικήσουμε! Όχι για μας, για την Πατρίδα μας. Το ευρωπαϊκό μέτωπο που δημιουργείται περνάει μπροστά. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας. Έχουμε την πλειοψηφία των Ελλήνων δίπλα μας! Η Νέα Δημοκρατία θα νικήσει! Η Ελλάδα θα τα καταφέρει!

Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου κρίνεται το μέλλον της χώρας. Κρινόμαστε όμως και όλοι μας για τις επιλογές μας. Κανένας δεν περισσεύει και κανένας δεν μπορεί να μείνει αδρανής. Τώρα είναι που όλοι μαζί οφείλουμε να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου