Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Στο Επιμελητήριο Ημαθίας


Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ημαθίας Νίκο Ουσουλτζόγλου και τον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Μπλάντα είχε ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος.

 Ο κ. Βεσυρόπουλος επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Ημαθίας, καθώς δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμεση ενεργοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων του νομού, προκειμένου να υπάρξει άμεσα ανάπτυξη, με έμφαση στη δημιουργία, την καινοτομία την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα. Κατά την συνάντηση του με τον Πρόεδρο και τον Αντιπροεδρο του Επιμελητηρίου, ενημερώθηκε για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Επιμελητήριο Ημαθίας αλλά και για τις προτάσεις που του ανέλυσε ο κ. Ουσουλτζόγλου.

Από τον πλευρά του ο Υποψήφιος Βουλευτής υπογράμμισε τα εξής: «Πολλά από τα αιτήματά σας αποτελούν και θέσεις της Νέας Δημοκρατίας. Από την πλευρά μου θα ήθελα να σας μεταφέρω και προσωπικά τη βούληση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ζήτησε συγκεκριμένες προτάσεις από κάθε Επιμελητήριο που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ ή σε άλλα αναπτυξιακά προγράμματα προκειμένου να υπάρξει άμεση ανάπτυξη. Η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα πρέπει να αποτελέσουν τον μοχλό για να κάνουμε το βήμα στην ανάπτυξη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου