Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

"Είμαι δίπλα σας, στην πιο κρίσιμη στιγμή για την Ημαθία και την Ελλάδα"


Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Υποψηφίου Βουλευτή ΝΔ Ημαθίας Απόστολου Βεσυρόπουλου σε χωριά της Ημαθίας. Στη χθεσινή του περιοδεία, επισκέφθηκε την Επισκοπή, το Καλοχώρι, το Κεφαλοχώρι, την Ραψομανίκη, την Ξεχασμένη, τον Σταυρό, την Καβάσιλα και το Παλιό Σκυλίτσι.
 
 Ο κ. Βεσυρόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και ψηφοφόρους του, να συζητήσει μαζί τους και να τους παρουσιάσει τις δικές του σκέψεις, για το πώς μπορούμε να βγούμε, κατά το δυνατόν γρηγορότερα από την κρίση.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Απόστλος Βεσυρόπουλος παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις και προτάσεις του για την Ημαθία, δίνοντας έμφαση, μεταξύ άλλων, στον πρωτογενή τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία) και στην στήριξη των αγροτών, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας στην περιοχή, στην ανάπτυξη του δευτερογενή και τριτογενή τομέα με τη δημιουργία επιχειρηματικών και θεματικών πάρκων, τη δημιουργία κατάλληλου περιβάλλοντος για ενθάρρυνση της τουριστικής κίνησης. 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Βεσυρόπουλος τόνισε τα εξής: «Η μάχη που έχουμε να δώσουμε στις επερχόμενες εκλογές είναι η πιο κρίσιμη της μεταπολίτευσης. Και σε αυτή τη μάχη είμαι ΠΑΡΩΝ.
Είμαι στην πρώτη γραμμή, ως υποψήφιος βουλευτής, που έχει όραμα για τον τόπο του, που έχει φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά και προσφορά. Τα κενά που άφησε πίσω του το παρελθόν, δεν καλύπτονται με επιστροφή ξανά στο παρελθόν. Η Ημαθία, ένας κατεξοχήν αγροτικός νομός, με παραδοσιακές καλλιέργειες (βαμβάκι, καλαμπόκι, σιτηρά, ζαχαρότευτλα, ροδάκινα, οπωροκηπευτικά) όπου η συμβολή του πρωτογενή τομέα, καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της ακαθάριστης προστιθέμενης αξίας, μπορεί, σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες καλλιέργειες να παράξει επιπλέον πλούτο, κάνοντας «στροφή» στην παραγωγή τροφίμων και τη μεταποίηση. Η Ημαθία μπορεί να γίνει εξωστρεφής, πιο ανταγωνιστική, πιο ελκυστική. Εγώ γι’ αυτή την Ημαθία θέλω να αγωνιστώ».


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αποστόλος Βεσυρόπουλος έτυχε ιδιαίτερης θερμής υποδοχής από τους κατοίκους των χωριών που επισκέφθηκε, ανθρώπους με τους οποίους συμπορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια και που ήταν πάντα δίπλα τους αλλά και δίπλα του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου